Administraţie
PSD Dolj a depus listele cu semnăturile de susținere a candidaților pentru europarlamentare

Organizația PSD Dolj a înaintat listele cu semnăturile de susținere a candidaților propuși de social-democrați la alegerile pentru Parlamentul European, care se vor desfășura pe 26 mai.

Organizația județeană Dolj a Partidului Social Democrat a strâns un număr de 109.729 de semnături ale susținătorilor din toate localitățile județului Dolj. "Am semnat astăzi adresa către Partidul Social Democrat, prin care PSD Dolj depune 109.729 semnături de susținere a candidaților PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Organizația PSD Dolj este pregătită și își propune să obțină la aceste alegeri peste 130.000 voturi, cel mai ridicat procent și cel mai mare număr de voturi dintre toate organizațiile județene ale partidului. Vreau să le mulțumesc colegilor mei din PSD Dolj, care formează o echipă minunată. Sunt mândru să lucrez cu acești colegi, oameni tineri, oameni cu experiență, oameni plini de entuziasm și determinare! De asemenea, vreau să le urez succes tuturor colegilor din PSD care intenționeză să candideze la alegerile europarlamentare!" a declarat Claudiu Manda.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.