Administraţie
Niculina Stoican preia interimatul la Ansamblul Folcloric 'Maria Tănase'

Interpreta de muzică populară Niculina Stoican este noul manager al Ansamblului Folcloric "Maria Tănase". Aceasta va asigura interimatul pentru o perioadă de maxim trei luni.


Oana Bică a precizat că această situație a apărut din cauza unei neglijențe a unui funcționar din Primăria Craiova. "Nu mai sunt manager al Ansamblului de două săptămâni, din cauza unui funcționar slab pregătit, din punct de vedere legislativ, căruia i-am făcut plângere penală, pentru abuz în serviciu. Se pare că nişte legi se bat cap în cap. Dar, după cum spun avocații, dreptatea este de partea mea. Şi numai avocații. Nimeni nu are nicio vină şi aş vrea să fie foarte clar, că nu este vina nimănui, decât a acestui funcționar, slab pregătit", a declarat, pentru Lupa, Oana Bică.
Aceasta susține că Niculina Stoican nu şi-a dorit această funcție, însă a acceptat interimatul până la rezolvarea situației.
Niculina Stoican eate vedeta Ansamblului, aceasta fiind capul de afiş al spectacolelor susținute de artiştii instituției.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.