Administraţie
Niculina Stoican preia interimatul la Ansamblul Folcloric 'Maria Tănase'

Interpreta de muzică populară Niculina Stoican este noul manager al Ansamblului Folcloric "Maria Tănase". Aceasta va asigura interimatul pentru o perioadă de maxim trei luni.


Oana Bică a precizat că această situație a apărut din cauza unei neglijențe a unui funcționar din Primăria Craiova. "Nu mai sunt manager al Ansamblului de două săptămâni, din cauza unui funcționar slab pregătit, din punct de vedere legislativ, căruia i-am făcut plângere penală, pentru abuz în serviciu. Se pare că nişte legi se bat cap în cap. Dar, după cum spun avocații, dreptatea este de partea mea. Şi numai avocații. Nimeni nu are nicio vină şi aş vrea să fie foarte clar, că nu este vina nimănui, decât a acestui funcționar, slab pregătit", a declarat, pentru Lupa, Oana Bică.
Aceasta susține că Niculina Stoican nu şi-a dorit această funcție, însă a acceptat interimatul până la rezolvarea situației.
Niculina Stoican eate vedeta Ansamblului, aceasta fiind capul de afiş al spectacolelor susținute de artiştii instituției.

Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

Sondaj
Cine credeți că va câștiga funcția de primar al Craiovei în urma alegerilor parțiale din 11 iunie 2017?
Mario Ovidiu Oprea
Radu Preda
Mihail Genoiu
Claudiu Manda
candidat independent
candidat USR (fără nominalizare)
candidat ALDE (fără nominalizare)
© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.