Administraţie
Niculina Stoican preia interimatul la Ansamblul Folcloric 'Maria Tănase'

Interpreta de muzică populară Niculina Stoican este noul manager al Ansamblului Folcloric "Maria Tănase". Aceasta va asigura interimatul pentru o perioadă de maxim trei luni.


Oana Bică a precizat că această situație a apărut din cauza unei neglijențe a unui funcționar din Primăria Craiova. "Nu mai sunt manager al Ansamblului de două săptămâni, din cauza unui funcționar slab pregătit, din punct de vedere legislativ, căruia i-am făcut plângere penală, pentru abuz în serviciu. Se pare că nişte legi se bat cap în cap. Dar, după cum spun avocații, dreptatea este de partea mea. Şi numai avocații. Nimeni nu are nicio vină şi aş vrea să fie foarte clar, că nu este vina nimănui, decât a acestui funcționar, slab pregătit", a declarat, pentru Lupa, Oana Bică.
Aceasta susține că Niculina Stoican nu şi-a dorit această funcție, însă a acceptat interimatul până la rezolvarea situației.
Niculina Stoican eate vedeta Ansamblului, aceasta fiind capul de afiş al spectacolelor susținute de artiştii instituției.

Declaraţia zilei

"Nu i-am mințit pe craioveni. Am spus, înainte de campanie, că îmi doresc sa rămân primar, dar dacă voi obține o funcție din care reușesc să ajut mai mult orașul, voi demisiona. Parlamentul României m-a învestit azi în funcția de ministru al Muncii și Justiției Sociale. Din aceasta poziție voi putea aplica, în mod direct, programul de guvernare al PSD" - Lia Olguța Vasilescu

© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.