Administraţie
Nicoleta Miulescu a revenit în Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretrarul suspendat în 2016 al Primăriei Craiova a revenit la serviciu. Miulescu și-a reluat postul, ocupat cu delegație de juristul Ovidiu Mischianu.

Miulescu a întocmit adresă de întoarcere la serviciu după ce instanța a achitat-o pe aceasta în cauza penală în care secretarul Primăriei Craiova, fostul primar Antonie Solomon și consilierul juridic Liana Grigorie au fost acuzați de comiterea infracțiunii de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave. Ulterior, instanța a schimbat încadrarea juridică a faptei în neglijență în serviciu.

În rechizitoriul întocmit de procurori  se spunea că „inculpatul Solomon Antonie, în calitate de primar al municipiului Craiova și preşedinte al comisiei de aplicare a prevederilor Legii nr. 10/2001, împreună cu cele două inculpate, și-au exercitat în mod necorespunzător atribuţiile de serviciu cu prilejul emiterii unei dispoziţii de restituire în natură a unui imobil compus din teren în suprafaţă de 1.310 mp şi clădire în suprafaţă de 330 mp, situat în municipiul Craiova“.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.