Administraţie
Mihail Genoiu despre CN “Carol I”: A fost reluată procedura și săptămâna viitoare va fi finalizată licitația

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, susține că reprezentanții Companiei Naționale de Investiții sunt deja la cea de-a doua evaluare a câștigătorului licitației pentru adjudecarea contractului de actualizare a proiectului tehnic al Colegiului Național “Carol I”.

“Este în evaluare câștigătorul pentru actualizarea proiectului de la Carol I. A fost o rundă de licitație. A fost adjudecată de un executant, dar acesta nu a trebuit să fie anulată pentru că firma nu a îndeplinit anumite condiții. A fost reluată procedura și, din informațiile noastre, săptămâna viitoare va fi finalizată această licitație”, a declarat, în ședința de Consiliul Local Municipal, primarul Mihail Genoiu.

În plenul ședinței a fost aprobată de către consilierii locali și documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii pentru obiectivul de investiţii „Reabilitare bazin Colegiul Național Carol I-Instalații aferente bazin (instalații interioare, exterioare, centrală termică)”. Valoarea totală a investiţiei este de 1.788.443,63 lei TVA inclus, din care construcţii+montaj (C+M) - 869.890,00 lei, urmând ca lucrările să fie executate în șase luni.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.