Administraţie
Mihail Genoiu despre CN “Carol I”: A fost reluată procedura și săptămâna viitoare va fi finalizată licitația

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, susține că reprezentanții Companiei Naționale de Investiții sunt deja la cea de-a doua evaluare a câștigătorului licitației pentru adjudecarea contractului de actualizare a proiectului tehnic al Colegiului Național “Carol I”.

“Este în evaluare câștigătorul pentru actualizarea proiectului de la Carol I. A fost o rundă de licitație. A fost adjudecată de un executant, dar acesta nu a trebuit să fie anulată pentru că firma nu a îndeplinit anumite condiții. A fost reluată procedura și, din informațiile noastre, săptămâna viitoare va fi finalizată această licitație”, a declarat, în ședința de Consiliul Local Municipal, primarul Mihail Genoiu.

În plenul ședinței a fost aprobată de către consilierii locali și documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii pentru obiectivul de investiţii „Reabilitare bazin Colegiul Național Carol I-Instalații aferente bazin (instalații interioare, exterioare, centrală termică)”. Valoarea totală a investiţiei este de 1.788.443,63 lei TVA inclus, din care construcţii+montaj (C+M) - 869.890,00 lei, urmând ca lucrările să fie executate în șase luni.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.