Administraţie
Mihai Fifor i-a băgat în ședință pe șefii departamentelor din Ministerul Apărării

Ministrul apărării naţionale, Mihai Fifor, a prezidat, la sediul M.Ap.N., miercuri, 13 septembrie, o ședință de lucru la care au participat șefii departamentelor și structurilor centrale ale ministerului, membri ai Colegiului Ministerial. Este prima întâlnire programată după ceremonia de ieri de la Palatul Cotroceni a depunerii jurământului ca mandatar al portofoliului apărării. 
 

Ministrul Mihai Fifor a dorit să cunoască echipa de comandă și să se informeze despre principalele activități curente de pe agenda instituției militare. De asemenea, au fost discutate stadiul proiectelor importante ale Armatei și măsurile necesare pentru implementarea lor. Astfel de întâlniri vor continua în perioada următoare pentru a fi trecută în revistă evoluţia programelor esențiale de înzestrare şi pentru a se avansa în demersurile asumate atât în Programul de Guvernare, cât şi în ”Planul de înzestrare a Armatei României 2017-2026”.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.