Administraţie
Consiliul Județean Dolj marchează 25 ani de la reînființare

Conducerea Consiliului Județean Dolj a organizat, marți, o manifestare pentru marcarea celor 25 ani de la reînființarea instituției după Revoluția din 1989.

La eveniment sunt invitați foşti consilieri județeni, peste 250 de persoane, foşti vicepreşedinți ai CJ Dolj, şefi de instituții subordonate, dar şi actuali şi foşti angajați ai instituției. "Sunt 25 de ani în care, datorită activității depuse de consilierii județeni, dar și de instituțiile care alcătuiesc această mare familie, Consiliul Județean și-a construit un prestigiu, un blazon care ne îndreptățește să stăm cu fruntea sus. Emoția a fost cu atât mai mare cu cât acest eveniment ne-a prilejuit reîntâlnirea cu toți cei care, de-a lungul timpului, au contribuit în mod decisiv la evoluția județului nostru. Ceea ce a caracterizat dintotdeauna activitatea Consiliului Județean este faptul că, indiferent de orientarea politică, toți cei care au format, în acești 25 de ani, legislativul județean au știut să-și dea mâna pentru proiectele majore, pentru inițiativele și demersurile realizate în beneficiul doljenilor. Acest consens în interesul comunității ne-a permis să punem în operă investiții care au transformat în mod vizibil județul, care au creat condiții de viață mai bune și care vor rămâne și peste ani drept adevărate repere ale reușitelor unei instituții care a așezat în permanență cetățeanul în centrul preocupărilor sale", a precizat Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Județean Dolj.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.