Administraţie
Se revine la sens giratoriu în zona „Calul Mort”

După ce luni, 15 noiembrie, Primăria Craiova a pus în funcțiune semafoarele de la ”Calul Mort”, traficul în zonă a devenit unul infernal și administratorul public, Sorin Manda, a anunțat că se revine la sens giratoriu, pentru o mai bună fluidizare a traficului.

„S-a revenit la sens giratoriu cu balize. Acele semafoare au fost făcute pe fonduri europene, a trebuit să le punem în funcțiune, le-am și pus în funcțiune, traficul însă, din păcate, nu poate fi dirijat cu aceste semafoare. Aceasta și datorită faptului că între momentul în care s-a scris proiectul european prin care s-au achiziționat și momentul actual au apărut și acele delimitatoare între sensuri, iar cineva care vine dinspre Ford, de exemplu, să se ducă spre centrul comercial de acolo, ori spre zona Cârcea ar trebui să parcurgă drumul pe Caracal până la fosta unitate militară să poată să întoarcă. Inițial erau foarte mulți de la Ford care puteau să întoarcă spre Leu direct. Ne cerem scuze celor care au avut un timp de așteptare foarte mare în mașină. A durat, din fericire, o zi și ne-a venit mintea la cap și de la 11.30-12 este din nou sensul giratoriu. În următoarea perioada de timp îl vom și defini ca sens giratoriu așa cum este la intrarea dinspre Podari, nu cu acele balize care sunt luate de vânt”, a precizat administratorul public al Craiovei, Sorin Manda.

 

Sursa foto:  Facebook Info Trafic

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.