Administraţie
Banii pentru Parcul Romanescu, în contul Primăriei

Mihail Genoiu a anunțat că în contul Primăriei Craiova a intrat diferenţa de şapte milioane de euro, sumă decontată de Uniunea Europeană pentru proiectul de modernizare al Parcului Romanescu. 

Parcul Romanescu a fost modernizat printr-un proiect european în cadrul Programul Operațional Regional (POR) 2007-2013, dar numai o parte din banii necesari pentru lucrări au fost atrași de la Uniunea Europeană, restul fiind suportați de la bugetul local. Ulterior, prin proiectul de reabilitare al podului suspendat, Primăria Craiova a atras atât banii necesari acestei investiții, dar a recuperat și toți banii cheltuiți cu modernizarea întregului parc. "Ca o veste de ultimă oră, în această dimineață am găsit în contul Primăriei suma de 34.058.250, adică aproximativ șapte milioane de euro pentru parcul Romanescu, tranșa a doua. În acest moment bugetul local este întregit cu această sumă și este lucrul care ne face să stăm liniștiți în privința bugetului pe acest an. Putem vorbi de o sumă frumoasă a investițiilor pentru 2019, vorbim de peste 150 de milioane de lei investiți", a explicat Mihail Genoiu.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.