Administraţie
Angajații de la Salubritate s-au apucat de igienizatul granitului din centrul Băniei

Muncitorii de la SC Salubritate Craiova SRLfolosesc în aceste zile un aparat care ajută la curățarea granitului din zona centrală a Băniei. 

„SC Salubritate Craiova SRL a demarat de câteva zile o acțiune de igienizare care vizează Piața Mihai Viteazul, strada Unirii, până la intersecția cu strada Mihail Kogălniceanu, și trotuarele adiacente străzii A.I. Cuza. În primă fază, lucrătorii noștri aplică o soluție degresantă care este lăsată să acționeze câteva minute, apoi fac o curățare manuală prin perierea suprafeței și, ulterior, o acțiune de spălare cu un aparat profesional de curățare cu presiune. În unele zone, este necesară executarea acestor operațiuni de mai multe ori, astfel încât rezultatul să fie optim, și preconizăm că această acțiune va fi derulată, în funcție de condițiile meteorologice existente, pe parcursul mai multor săptămâni”, a declarat Mihai Butari, director general al SC Salubritate Craiova SRL.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.