Administraţie
Adrian Cosman: Principala noastră preocupare este confortul cetățenilor municipiului Craiova

Reprezentanții SC ECO Sud au cedat în fața argumentelor edililor craioveni care le-au pus în vedere că solicită în mod nejustificat majorarea tarifului pe tona de gunoi depozitată de SC Salubritate SRL, operatorul municipalității. Prin urmare, ECO Sud a ridicat, în cursul zilei de vineri restricția impusă societății de salubritate.

"SC Salubritate SRL a transmis către noi o informare prin care ni se aducea la cunoştință faptul că SC ECO Sud SA a restricționat accesul autogunoaielor ce aparțin operatorului de salubritat la rampa de gunoi de la Mofleni. Astfel, prin obstrucționarea depozitării deşeurilor în condiții corespunzătoare, fără a avea ub temei legal, am decis să notificăm compania ECO Sud. Le-am pus în vedere să respecte clauzele prevăzute în contractul de asociere. Atât Consilul Local Municipal Craiova cât şi ECO Sud sunt parteneri în această asociere şi reprezentanții companiei au înțeles acest aspect. Lucrurile au intrat pe făgaşul normal şi suntem interesați să rămână aşa deoarece principala noastră preocupare este confortul cetățenilor municipiului Craiova", a precizat viceprimarul Adrian Cosman. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.