Actualitate
Viorica Dăncilă a anunțat că s-au desemnat câștigătorii licitației pentru primele două tronsoane ale drumului express Craiova-Pitești

Premierul Viorica Dăncilă  a anunțat, cu puțin timp în urmă, că au fost desemnați câștigătorii licitațiilor pentru tronsoanele 1 și 2 ai drumului expres în regim de autostradă Craiova-Pitești. 

„Astăzi au fost desemnaţi câştigătorii contractelor de proiectare şi execuţie al Drumului Expres Craiova-Piteşti, tronsoanele 1 şi 2. durata de realizare a acestor contracte este de 36 luni, perioada de garanţie a lucrărilor este de 7 ani. Execuţia lucrărilor pe cei 58 de km va duce la descongestionarea traficului în localităţile Balş şi Slatina. Domnul ministru Şova este astăzi la Craiova şi va prezenta toate detaliile acestui proiect extrem de important şi aşteptat de către craioveni”, a anunțat Viorica Dăncilă. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.