Actualitate
Versuri pe o stradă din Craiova

Craiovenii se pot bucura weekendul acesta de o diversitate de activități doar pe o singură stradă din oraș. Evenimentul Street Delivery, ajuns la cea de-a doua ediție în Craiova, a închis circulața de mașini pe strada Mihail Kogălniceanu și a deschis-o distracției.

Tema de anul acesta este poezia în stradă, iar versurile se citesc pe buzele oamenilor. Craiovenii spun că și-ar dori mai des un eveniment ca acesta, care adună pe o singură stradă oamenii de toate vârstele. De la provocări, jocuri, haine, filme, cărți până la cursuri de prim ajutor poți găsi în acest week-end pe Strada Mihail Kogălniceanu. Conceptul de Street Delivery a fost fondat în 2006 de Ordinul Arhitecților din România și de o fundație, iar de doi ani este și în Craiova. „Noi închidem o stradă pentru mașini și o deschidem pentru oameni. Practic oameni pe care îi vedeți aici au fost selecționați și și-au adus proiectul în stradă”, a declarat Patricia Ionescu, organizator. Evenimentul va ține până duminică noaptea.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.