Actualitate
Vâlcea: Reținuți pentru braconaj și furt

Polițiștii din cadrul Biroului Arme, Expozivi și Substanțe Periculoase au pus în executare 2 mandate de percheziții domiciliare sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de braconaj și furt.

La data de 20 septembrie a.c., polițiștii Biroului Arme, Expozivi și Substanțe Periculoase au efectuat 2 percheziții la imobilele a 2 bărbați din comuna Dănicei, județul Vâlcea, întru-un dosar penal, bănuiți că ar fi săvârșit infracțiuni de braconaj și furt.

 

Cu ocazia perchezițiilor au fost identificate și ridicate 32 de capcane neautorizate - tip laț, 6 trofee de cervidee, 6,5 kg carne de vânat, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, folosite cu ocazia desfășurării activității infracționale.

  

De asemenea, în urma activităților efectuate cu privire la săvărșirea infracțiunilor de furt și braconaj a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioada de 24 de ore a celor 2 bărbați, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, urmând să fie prezentați procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea pentru a dispune în consecință

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.