Actualitate
Useriștii s-au decis până la urmă: Cosmin Poteraș, cap de listă la Senat. Daniel Gheba, la deputați

Săptămâna trecută, după ce favoritul lor, Adrian Prisnel, nu a prins un loc eligibil pe listele USR-PLUS, la alegererile parlamentare din decembrie, mai mulți simpatizanți ai acestuia cântau prohodul partidului, totul asezonat cu o colivă, producție proprie. Au urmat certuri, declarații, acuzații și invalidări de la centru, dar se pare, că, într-un final, listele pentru parlamentare au fost finalizate. 

Astfel, pentru Senat pe prima poziție se află Cosmin Poteraș, urmat de Silviu Bratu, iar la Camera Deputaților, cap de listă este Gheba Daniel, locul doi fiind ocupat de Iustin Dumitrescu. 

La Senat, în urma alegerilor interne, a fost ales Cosmin Poteraș cap de listă, iar la Camera Deputaților, Cezar Drăgoescu pe primul loc și Iustin Dumitrescu, pe locul secund. După ce Cezar Drăgoescu a fost invalidat, conform Regulamentului intern al USR ( art. 6 alin. 4 ) Iustin Dumitrescu a avut dreptul să aleagă orice poziție pe lista comună a Alianței pentru Camera Deputaților. Pentru a pune capăt discuțiilor interne, Dumitrescu a hotărât să cedeze prima poziție lui Daniel Gheba, membru USR, care a fost votat atât de tabăra Prisnel, cât și de gruparea lui Cezar Drăgoescu. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.