Actualitate
Urmăriți național, prinși și încarcerați

Două persoane urmărite la nivel național, din Valea Stanciului, au fost depistate de polițiști. Pe numele celor doi erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea pentru comiterea infracțiunilor de vătamare corporală și distrugere. Cei doi bărbați au fost încarcerați în penitenciar.

 

"Luni, 24 iunie, poliţişti din cadrul I.P.J. Dolj –Serviciul de Investigaţii Criminale, Compartimentul Urmariri, au depistat, în Craiova, doi bărbaţi de 44, respectiv 19 ani, ambii din Valea Stanciului, persoane urmărite la nivel naţional. Pe numele celor doi instanţa de judecată a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, bărbatul de 44 de ani fiind condamnat la 2 ani închisoare, iar cel de 19 ani la 2 ani şi 6 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi vătămare corporală. Persoanele în cauză au fost încarcerate în penitenciar", au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.