Actualitate
Urmărit internațional, prins de polițiști

Polițiștii craioveni au depistat în Codlea, Brașov, un bărbat de 50 de ani, care era urmărit internațional pentru înșelăciune. 

Bărbatul a fost condamnat de Judecătoria Segarcea la 4 ani şi 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, acesta sustrăgându-se de la executarea pedepsei.

Potrivit situaţiei de fapt rezultate, bărbatul, în calitate de reprezentant al unei societăţi comerciale ar fi indus în eroare primăria unei comune din Dolj, întocmind în fals documente prin care se atesta în mod nereal executarea lucrărilor legate de realizarea unei construcţii pe plan local, prejudiciul cauzat fiind estimat la suma de peste 200.000 de lei.

Cel în cauză a fost introdus de poliţişti în penitenciar.

De asemenea, la activităţile desfăşurate au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov şi Direcţia Operaţiuni Speciale.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.