Actualitate
Un trasor a căzut pe mașina unui craiovean: echipa de pirotehniști a izolat zona

Un craiovean s-a trezit, marți seara, cu un trasor în parbrizul mașinii pe care o avea parcată în fața blocului în care locuiește, din cartierul Craiovița Nouă. Bărbatul a sunat la 112 și o echipă de pirotehniști, mai multe echipaje de poliție și alte structuri s-au deplasat la fața locului pentru a se stabili cum a ajuns trasorul în parbrizul mașinii.

Incidentul a avut loc în jurul orei 22.30, când proprietarul unui autoturism Dacia Nova a fost anunțat de copiii care se jucau în fața blocului 155 E, din cartierul Craiovița Nouă, că parbrizul mașinii i-a fost distrus de o bucată de fier. Când a coborât în fața blocului, craioveanul a sunat la 112 și a anunțat că pe mașină i-a căzut un proiectil. “Este vorba de un trasor. La fața locului a ajuns echipa pirotehnică, s-a izolat zona, sunt și colegii de la Secția 5 Poliție și se așteaptă să sosească și cei de la Arme și Muniții”, a declarat Florin Cocoșilă, purtător de cuvânt al ISU Oltenia.

 „Proiectilul ăsta a căzut prin mașină și am ieșit imediat să opresc alarma. Nu am știut ce se întâmplă. Ne-am trezit în mijlocul cartierului cu un proiectil de 30 sau 40 de centimetri lungime și cred că are trei kilograme. A făcut scurt și putea să ia și foc. A intrat proiectilul până jos la instalația electrică și putea să se întâmple o nenorocire. Bine că nu a fost mai rău că erau mulți copii care se jucau aici în parcare“, a spus Marian Tiță, proprietarul mașinii. 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.