Actualitate
Un tânăr a decedat în urma unui accident rutier pe DN 65

În acastă dimineaă, în jurul orei 07.30, pe D.N. 65, (E574), la în zona km 20, în afara localității Robănești, s-a produs un accident rutier în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

Din primele cercetări ale polițiștilor rutieri s-a stabilit faptul că Constantin B., de 23 ani, din comună Găneasa, în timp ce conducea un autoturism, dinspre Balș către Craiova, a efectuat o depăşire neregulamentară, a pătruns  pe celălalt sens de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autocamion care tracta o semiremorcă, condus din sens opus de P. BRANKO, cetățean sârb. În urma accidentului, conducătorul autoturismului a decedat în drum spre spital. Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.