Actualitate
Un tânăr a decedat în urma unui accident rutier pe DN 65

În acastă dimineaă, în jurul orei 07.30, pe D.N. 65, (E574), la în zona km 20, în afara localității Robănești, s-a produs un accident rutier în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

Din primele cercetări ale polițiștilor rutieri s-a stabilit faptul că Constantin B., de 23 ani, din comună Găneasa, în timp ce conducea un autoturism, dinspre Balș către Craiova, a efectuat o depăşire neregulamentară, a pătruns  pe celălalt sens de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autocamion care tracta o semiremorcă, condus din sens opus de P. BRANKO, cetățean sârb. În urma accidentului, conducătorul autoturismului a decedat în drum spre spital. Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.