Actualitate
Un pisoi căzut în fântână a fost salvat de pompieri

Totul s-a intâmplat aseară, în localitatea vâlceană Nicolae Bălcescu. Motanul „Tomiţă” căzuse într-o fântână adâncă de 18 metri, în care nivelul apei ajungea la şase metri. 

Pompierii militari din cadrul ISU Valcea au fost solicitați in seara zilei de 19.01.2021, pentru salvarea unei pisici cazute în fântâna unei gospodării din localitatea Nicolae Bălcescu. Din informațiile apelantului, fântână are adancimea de apriximativ 18 m și nivelul apei este  de aproximativ 6 m, iar diametrul fantanii este de 0,80 m. Pentru salvarea pisoiului colegul nostru a coborat in interiorul fantanii asigurat cu o cordita si cu cablul de care era legata galeata, acesta reusind sa salveze animalul in doar 15 minute de la sosirea la locul interventiei

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.