Actualitate
Un doljean s-a sinucis aruncându-se într-o fântână

Un bărbat din comuna doljeană Coșoveni a așes să își pună capăt zilelor aruncându-se într-o fântână. El a fost scos de pompierii doljeni la o oră de la găsirea acestuia.

“În data 21.05.2017, ora 10:00, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a acţionat cu un echipaj de căutare-salvare în com. Coşoveni, pentru scoaterea unui persoane în vârstă de 30 ani, înecată într-o fântână publică. Echipajul de pompieri, a intremprins acţiuni de căutare a persoanei în fântâna publică care avea o adâncime de aprox. 15 m, dintre care 9 m erau cu apă. Misiunea pompierilor a durat mai puţin de 60 minute pentru recuperarea cadavrului”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Oltenia. Cadavrul acestuia a fost preluat de medicii legiști și depuși la morga Spitalului Municipal Filantropia. Surse apropiate anchetei au confirmat că bărbatul s-a sinucis, el fiind cunoscut în localitate cu probleme sociale dar și cu consumul de alcool.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.