Actualitate
Un doljean s-a sinucis aruncându-se într-o fântână

Un bărbat din comuna doljeană Coșoveni a așes să își pună capăt zilelor aruncându-se într-o fântână. El a fost scos de pompierii doljeni la o oră de la găsirea acestuia.

“În data 21.05.2017, ora 10:00, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a acţionat cu un echipaj de căutare-salvare în com. Coşoveni, pentru scoaterea unui persoane în vârstă de 30 ani, înecată într-o fântână publică. Echipajul de pompieri, a intremprins acţiuni de căutare a persoanei în fântâna publică care avea o adâncime de aprox. 15 m, dintre care 9 m erau cu apă. Misiunea pompierilor a durat mai puţin de 60 minute pentru recuperarea cadavrului”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Oltenia. Cadavrul acestuia a fost preluat de medicii legiști și depuși la morga Spitalului Municipal Filantropia. Surse apropiate anchetei au confirmat că bărbatul s-a sinucis, el fiind cunoscut în localitate cu probleme sociale dar și cu consumul de alcool.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.