Actualitate
Un craiovean, suspect în cazul tâlhăriei comise cu violență asupra unei familii de medici din Italia

Craioveanul Adrian Marius Martin, în vârstă de 36 ani, a fost săltat marți de pe strada Unirii din Craiova de polițiștii craioveni, el fiind suspectat de autoritățile italiene că ar fi participat la o tâlhărie cu cruzime comisă asupra unor medici italieni, din localitatea Lanciarno – provincia Chieti.

“În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Secţiei 2 Poliţie Craiova au localizat şi prins, în Craiova, un bărbat de 34 de ani, din localitate, faţă de care autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru infracţiunea de tâlhărie săvârşită prin cruzimi”, a declarat Mihaela Gîrd, din cadrul biroului de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj. Adrian Marius Martin a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reţinerea persoanei în cauză, pentru 24 de ore. Conform presei italiene, suspecții au dat buzna în casa medicului chirurg Carlo Martelli și a soției sale, pentru a-i jefui. În momentul în care aceștia nu au găsit sume fabuloase, au presupus că medicii și-au ascuns economiile. Pentru a-i face să spună unde țin banii, românii i-au torturat cu o cruzime ieșită din comun, tăindu-i urechea soției. Au reușit să plece cu 3.400 euro și cu cardurile victimelor.

Ceilalți suspecți sunt doi frați din comuna Drăgotești, județul Gorj, și vărul acestora, iar liderul grupului, Alexandru Bogdan Colțeanu, în vârstă de 26 de ani, nu se află pentru prima dată în vizorul autorităților, el are precedente penale la Napoli. Tâlhăria a avut loc la sfârșitul lunii septembrie. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.