Actualitate
Un copil de doi ani a căzut de la etajul 7

Un copil de doi ani și-a pierdut viața după ce a cazut de la etajul 7 al unui bloc, din zona Consul. Echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic, constând decesul micuțului. 

Echipajul SMURD a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor medical calificat unei persoane căzute de la înălțime. Ajunși la fața locului, echipajul medical a constatat că este vorba de un copil de 2 ani căzut în gol de la înălțime, căruia au încercat să-i acorde ajutor medical dar, din toate eforturile depuse de medici și paramedici nu au mai putut face nimic.

"În aceasta seară, polițiștii Secției 5 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că un copil de 1 an și 7 luni a căzut de la etajul 7 al blocului unde locuia împreună cu familia.
Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că acesta s-ar fi aflat într-o cameră împreună cu fratele său de 9 ani, în timp ce, într-o altă cameră a apartamentului se aflau mama și bunica acestuia.
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări în vederea lămuririi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.