Actualitate
Un bărbat s-a spânzurat în cimitirul din Giurgiţa

Un bărbat din Giurgiţa a fost găsit spânzurat de o cruce în cimitirul din localitate. Bărbatul nu a lasat bilet. În această dimineață, devreme, ar fi plecat de la domiciliu. Familia spune că avea probleme de sănătate. 

În această dimineată, poliţiştii Secţiei 14 Poliţie Rurală Bârca au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat de o cruce, în cimintirul din Giurgiţa.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de 71 de ani, din Giurgiţa.
Din verificările efectuate până în prezent nu au rezultat suspiciuni cu privire la starea de fapt, însă, în cauză urmează a fi efectuată o necropsie, pentru a se stabili cu certitudine cauza decesului.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.