Actualitate
Un bărbat necunoscut a pus o întreagă maternitate pe jar: a lăsat un colect suspect într-una dintre toalete

Poliţiştii craioveni sunt în căutarea unui bărbat care, zilele trecute, a lăsat un colect suspect într-una dintre toaletele Maternităţii private Madonna Maria. Imediat după ce unul dintre aparţinători a sesizat faptul că sub chiuvetele toaletei există o cutie suspectă, conducerea clinicii a sunat la 112 şi la faţa locului au ajuns o echipă Antitero.

“Pacientele împreună cu bebeluşii au fost evacuaţi imediat până ce echipele de specialişti au deschis coletul suspect. În el se aflau ciocolata, o coală de hârtie cu un portert în creion pe spatele căruia sunt scrise mai multe rânduri, un prezervativ şi doi morcovi. Bărbatul care a lăsat coletul în toaletă a dat de mai multe ori târcoale clădirii noastre în ziua respectivă, adresându-se uneia dintre colege că vrea să lase un pachet pentru o pacientă. A fost refuzat şi apoi a intrat în toaleta destinată vizitatorilor şi când a ieşit nu mai avea cutia în mână”, povesteşte Alexandra Preda, directorul maternităţii. Specialiştii din cadrul IPJ Dolj au luat măsurile de securitate imediat. “S-a efectuat o intervenţie în acest sens, coletul a fost deschis dar nu conţinea nimic suspect”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj. Reprezentanţii maternităţii private au răsuflat uşuraţi când au constatat că în colet nu este niciun dispozitiv suspect, însă nu înţeleg de ce bărbatul a pregătit cutia şi a ales tocmai instituţia lor pentru a transmite un mesaj către o femeie al cărui portret se afla în colet.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.