Actualitate
Un bărbat din Băilești este căutat de polițiști

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești au fost sesizați de un bărbat din localitate cu privire la faptul că socrul său, Marcu Alexandru, de 76 de ani, din Băilești, a plecat la data de 1 martie a.c. de la locuința sa și nu a mai revenit.

Semnalmente: aproximativ 1,60 m înălţime, constituţie astenică, ten măsliniu, chelie în partea superioară a capului și păr alb pe margine, ochi căprui, iar ca semne particulare acesta are o cicatrice discretă pe obrazul drept și două falange tăiate de la degetul mijlociu al mâinii drepte. Ultima dată când a fost văzut acesta purta o geacă neagră de fâş, pantaloni de trening cu două dungi albe pe părţile laterale, papuci albaștri, din plastic, şi o şapcă neagră, din piele. De asemenea, la momentul plecării, acesta avea asupra sa o bicicletă de culoare roșie. Persoanele care deţin informaţii utile sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.