Actualitate
Un bărbat a predat polițiștilor un rucsac găsit / Calafat

În acestă dimineaţă, la sediul Poliției Municipiului Calafat s-a prezentat un bărbat de 49 ani, din localitate, care a predat polițiștilor un rucsac găsit pe strada Decebal din Calafat.

Poliţiştii au apreciat gestul bărbatului, care a dat dovadă de responsabilitate şi spirit civic şi sunt convinsi de faptul că si proprietarul va saluta gestul acestuia, întrucât în rucsacul găsit se aflau documente de identitate aparţinând unui cetăţean bulgar,  permis de conducere, mai multe carduri bancare, carduri de sănătate,  o tabletă şi încărcătorul acesteia, căşti de telefon, o pereche de ochelari cu tocul aferent, medicamente şi mai multe chei.

În acest sens, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru identificarea proprietarului, astfel încât acesta să-şi poată recupera obiectele pierdute, de care, probabil, are mare nevoie.

Aplaudăm gestul bărbatului şi ne bucurăm că putem ajuta la rândul nostru!

 

Mulțumim cetățenilor care își asumă un rol activ în viața comunității și vin în sprijinul oamenilor legii!

Reamintim cetăţenilor faptul că, din punct de vedere legal, însuşirea unui bun găsit sau ajuns din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu o predă autorităților în termen de 10 zile, constituie infracțiune.

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.