Actualitate
Un bărbat a murit după un conflict izbucnit în comuna Unirea

Un bărbat de 57 de ani, din Unirea, a decedat după ce între două grupuri de câte patru persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 57 de ani, toţi din localitate, a izbucnit un conflict. Între cele două grupări ar fi existat un conflict mai vechi, iar polițiștii fac cercetări pentru tragerea la răspundere a persoanelor implicate. 

"În noaptea de 22 iunie, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la o altercaţie care a avut loc pe o stradă din comuna Unirea. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, din primele date stabilindu-se faptul că între două grupuri de câte 4 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 57 de ani, toţi din Unirea, a izbucnit un conflict, în timpul căruia au fost folosite obiecte contondente.

În urma altercaţiei, două autoturisme au fost avariate şi mai multe persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din păcate, în drum spre spital, un bărbat de 57 de ani, a decedat.

Având în vederea cele constatate, în cauză a fost formată o echipă complexă de cercetare a evenimentului, alcătuită din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Poliţia Municipiului Calafat, care desfăşoară activităţile investigative sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că altercaţia ar fi pornit de la un conflict mai vechi, existent între cele două grupuri.

De asemenea, un tânăr de 22 de ani, depusese înainte cu puţin timp de izbucnirea conflictului o plângere pentru comiterea infracţiunii de ameninţare, împotriva unui bărbat de 30 de ani, ambii fiind implicaţi în altercaţie.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea lămuririi stării de fapt şi a tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în această altercaţie, fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de încăierare din care a rezultat decesul unei persoane", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.