Actualitate
Turneul militar de fotbal „Împreună pentru România – Centenar” câştigat de poliţiştii doljeni

Ministerul Apărării Naţionale, în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal, a organizat în această săptămână, turneul militar de fotbal „Împreună pentru România – Centenar”, la Centrul Turistic pentru Agrement și Sport din Craiova (fost stadion „Aripile”).

Turneul a fost câștigat de echipa Inspectoratului Județean de Poliție Dolj, următoarele clasate fiind în ordine Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj, Batalionul 20 Infanterie și Penitenciarul Craiova. Competiţia s-a înscris în seria manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Armatei României și Centenarului Marii Uniri. La eveniment au participat 16 reprezentative, echipele de fotbal ale unităților militare din garnizoanele Craiova și Caracal, selecționate ale militarilor polonezi din Brigada Multinațională de Sud-Est din Craiova și militarilor americani din Baza Militară Deveselu, precum şi selecționate ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Oltenia” al județului Dolj, Inspectoratului Județean de Jandarmi Dolj, Grupării de Jandarmi Mobilă „Frații Buzești” din Craiova, Inspectoratului de Poliție al județului Dolj și Penitenciarului Craiova.

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.