Actualitate
Trei tineri, reținuți de polițiști după ce au spart casa familiei decedate în accidentul de lângă Calafat

Polițiștii doljeni au reușit ca la scurt timp după sesizarea unei spargeri să îi prindă pe cei trei autori care s-au gândit să prădeze locuința unei familii care pierise cu doar câteva ore înainte într-un cumplit accident de circulație ce a avut loc duminică dimineață, în apropiere de Calafat.

“Ieri, 21 octombrie, în jurul orei 05.00, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat de 56 de ani, din Maglavit, cu privire la faptul că, din locuinţa fratelui său, decedat împreună cu familia sa într-un accident produs cu câteva ore mai devreme, au fost sustrase mai multe bunuri. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat 3 tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani, toţi din Maglavit, persoane bănuite că ar fi pătruns în locuinţă, de unde ar fi sustras  un laptop, două tablete, trei ceasuri bărbăteşti şi mai multe parfumuri, în valoare totală de 7.200 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, în cauză cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. De asemenea, poliţiştii au luat, faţă de persoanele în cauză, măsura reţinerii pentru 24 de ore, acestea fiind introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentate instanţei de judecată cu propunerile corespunzătoare”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.