Actualitate
Trei persoane prinse la furat într-un magazin din Segarcea

Trei persoane au fost depistate de polițistii din Segarcea după ce au sustras mai multe bunuri dintr-un magazin. Prejudiciul a fost recuperat iar celer trei persoane le-a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de furt. 

"Joi, 22 mai, poliţişti din cadrul Poliției Segarcea au fost sesizați cu privire la faptul că trei persoane ar intenţiona să sustragă bunuri din incinta unui magazin din localitate. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au depistat doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 29 şi 45 de ani, toţi din comuna Merşani, judeţul Argeş, care aveau asupra lor, ascunse în haine, mai multe bunuri, valoarea acestora fiind de aproximativ 500 de lei. Prejudiciul a fost restituit persoanei vătămate, iar poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt", au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.