Actualitate
Trei persoane au decedat într-un incendiu la Băilești

În noaptea de 22/23 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un apartament situat la etajul 2 al unui bloc din Băileşti a izbucnit un incendiu.

La faţa locului s-au deplasat polițiștii și lucrători din cadrul ISU Dolj care au localizat şi stins incendiul. Din păcate, în urma incendiului o femeie de 52 de ani și 2 copii minori de 3 și 4 ani, de care aceasta avea grijă, au decedat. De asemenea, locuinţa a fost distrusă în proporție de 90%. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și distrugere din culpă prin incendiere, iar cercetările sunt continuate pentru lămurirea stării de fapt.  


Totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului celor 3 persoane.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.