Actualitate
Trei persoane au decedat într-un incendiu la Băilești

În noaptea de 22/23 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un apartament situat la etajul 2 al unui bloc din Băileşti a izbucnit un incendiu.

La faţa locului s-au deplasat polițiștii și lucrători din cadrul ISU Dolj care au localizat şi stins incendiul. Din păcate, în urma incendiului o femeie de 52 de ani și 2 copii minori de 3 și 4 ani, de care aceasta avea grijă, au decedat. De asemenea, locuinţa a fost distrusă în proporție de 90%. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și distrugere din culpă prin incendiere, iar cercetările sunt continuate pentru lămurirea stării de fapt.  


Totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului celor 3 persoane.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.