Actualitate
Tineri reținuți de polițiști

Ieri, 8 octombrie, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au reținut pentru pentru 24 de ore,doi tineri de 17 și 18 ani, din Craiova, bănuiți de comiterea infracțiunii  de furt calificat

În ziua de 2 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizați de un bărbat de 42 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că persoane necunoscute, au sustras sume de bani din trei autovehicule lăsate neasigurate, pe str Ulmului.
La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că cei doi tineri, profitând de faptul că vehiculele erau lăsate neasigurate pe strada Ulmului unde în ziua respectivă se executase o lucrare, ar fi pătruns în acestea, iar din interior ar fi sustras sumele de 100 lei, 300 lei și 500 lei.  
În urma activităților desfășurate de polițiși, cei în cauză au fost depistați și identificați pe str Libertății, din Craiova.
Cei în cauză au fost conduși la sediul șecției pentru audieri, fiind recuperat o parte din prejudiciul cauzat.
În urma probatoriului administrat de polițiști, în cursul zilei de ieri, 8 octombrie, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj.
În cursul acestei zile, cei în cauză vor fi prezentați instanței de judecată cu propunerile corespunzătoare.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.