Actualitate
Termo Craiova SRL ia masuri de prevenție împotriva virusului Covid-19

Vă rugăm sa respectați normele de igienă impuse de autorități, să păstrați distanța de minim de 2 metri față de interlocutorii și/sau colegii dumneavoastră, să ieșiți din casă doar în interes profesional sau doar atunci când este absolut necesar.

Măsuri de prevenție împotriva virusului Covid-19:

• la sediul administrativ unde au fost amplasate dozatoare cu soluţii dezinfectante biocide pentru maini, iar la intrările in cladire au fost impregnate covorase cu astfel de soluţii specifice, cu ajutorul termometrelor digitale s-a verificat temperatura corporala atat a angajatilor cat si a colaboratorilor cu care intram in contact direct;

• in punctele si centralele termice sau distribuit salariaţilor măşti si mănuşi de protectie şi materiale pentru igiena eficientă a mâinilor şi a suprafeţelor expuse. De asemenea, am întreprins măsuri pentru dezinfecţia zilnică, în mod repetat, a locurilor de muncă (puncte termice,birouri, vestiare, grupuri sociale, dispecerat).

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.