Actualitate
Tânără căutată după ce a dispărut dintr-un centru de îngrijiri

O tânără de 19 ani este căutată de polițiși după ce a părăsit voluntar un centru de îngrijire din Craiova și nu a mai revenit. Tânăra purta un tricou albastru din bumbac, pantaloni albaștri, iar în picioare o pereche de papuci din cauciuc, de culoare roșie.

Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați despre faptul că, Gheorghiu Nicoleta – Loredana, de 19 ani, a părăsit în mod voluntar, în noaptea de 7/8 iunie a.c., un centru de îngrijire și asistență a persoanelor adulte cu dizabilități, din Craiova și nu a mai revenit.  

Semnalmente: înălțime 1,59 m, greutate 67 kg, păr șaten, tuns scurt, față ovală, ochi căprui, nas drept, bărbie mijlocie, fără semne particulare.

La momentul plecării, tânăra purta un tricou albastru din bumbac, pantaloni albaștri, iar în picioare o pereche de papuci din cauciuc, de culoare roșie.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.