Actualitate
Tânăr identificat de poliţişti după ce ar fi comis infracţiunea de furt

Ieri, 19 ianuarie, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti au identificat un tânăr de 22 de ani, din comuna Işalniţa, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate de poliţişti, cel în cauză, în noaptea de 16/17 ianuarie a.c., ar fi spart un geam de la locuinţa unui bărbat de 55 de ani, din comuna Işalniţa şi ar fi  pătruns în imobil de unde ar fi sustras o geantă în care se afla suma de 180 lei și acte personale, băuturi alcoolice și un articol de îmbrăcăminte, cauzând un prejudiciu de aproximativ  600 lei.

Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti în proporţie de 50 %, fiind desfăşurate activităţi pentru recuperarea întregului prejudiciu cauzat.

Cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.