Actualitate
Tânăr depistat cu o armă deținută ilegal

Miercuri, 13 mai, polițisti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Dolj, cu sprijinul Secției 1 Poliție Rurală Melinești, au identificat un tânăr de 24 ani, din Craiova, ce deținea o armă neletală din categoria celor supuse autorizării.

"În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul ar fi cumpărat arma în cursul lunii februarie a.c., din Austria și ar fi introdus-o în țară fără a o declara organelor de control vamale.

De asemenea, din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că cel în cauză, nu este deţinător legal de arme şi muniţii.

Arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi contrabandă calificată", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.