Actualitate
Tânăr de 16 ani, acuzat de mai multe spargeri de locuințe

Un tânăr de 16 ani este acuzat de poliţişti ca a spart cinci locuințe de pe raza comunei Lipovu, de unde a sustras bunuri de aproximativ 10.000 de lei. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat unităţii de parchet, cu propuneri corespunzătoare. 

„Marți, 21 ianuarie, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Segarcea au identificat un tânăr de 16 ani, din Lipovu, bănuit de săvârşirea a cinci infracţiuni de furt calificat. Poliţiştii au stabilit faptul că în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020 acesta ar fi sustras, din cinci locuinţe de pe raza comunei Lipovu, bunuri în valoare de circa 10.000 (două televizoare, apirator şi alte bunuri de uz casnic). O mare parte din prejudiciu a fost recuperat de poliţişti şi restituit persoanelor vătămate. În urma cercetarilor efectuate și a probatoriului administrat, faţă de tânăr s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracțiunilor de furt. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, iar în cursul acestei zile va fi prezentat unităţii de parhet, cu propuneri corespunzătoare”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.