Actualitate
Tânăr cu permisul suspendat, urmărit în trafic de polițiști

Un tânăr de 27 de ani, din Craiova, este acuzat de polițiștii rutieri că a condus un autoturism pe drumurile publice deși avea permisul suspendat. Deoarece bărbatul nu a oprit la semnalele oamenilor legii, în timp ce se deplasa pe strada Căprioarei, a fost urmărit de polițiștii rutieri pe mai multe străzi din oraș. Pe strada Buzăului, tânărul a abandonat autorurismul și a fugit. În urma verificărilor, cel în cauză a fost dentificat în persoana unui tânăr de 27 de ani, din Craiova, care avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

„Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au efectuat semnale regulamentare de oprire în trafic a unui autoturism, ce se deplasa pe strada Căprioarei. Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițiștilor, aceștia au procedat la urmărirea autoturismului pe mai multe străzi din localitate. La un moment dat, pe strada Buzăului, bărbatul a părăsit autoturismul si a fugit de polițiști. Ulterior, în urma activităților desfășurate, polițiștii l-au identificat pe cel in cauză în
persoana unui tânăr de 27 de ani, din Craiova, care avea dreptul de a conduce vehicule suspendat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.