Actualitate
Tânăr acuzat de braconaj piscicol

Un tânăr de 21 de ani, din Cârna, a fost surprins în dimineața zilei de 8 octombrie, într-un bazin piscicol, cu patru plase de pescuit comercial, în lungime de 300 metri, amplasate de-a lungul bazinului, cu scopul de a sustrage pește. Cel în cauză s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj piscicol, iar uneltele de pescuit și barca pneumatică pe care o folosea au fost confiscate de polițiști.

Miercuri, 9 octombrie, poliţişti din cadrul Postului de Politie Cârna au descoperit, într-un bazin piscicol, patru plase de pescuit comercial, în lungime de 300 m, amplasate de-a lungul bazinului, cu scopul de a sustrage pește. Uneltele de pescuit au fost scoase din apă, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că acestea ar fi fost amplasate în bazinul piscicol de un tânăr de 21 de ani, din Cârna, în dimineața zilei de 8 octombrie, folosind o ambarcațiune pneumatică, lăsată de tânăr la faţa locului. Atât uneltele de pescuit cât și ambarcațiunea pneumatică au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj piscicol.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.