Actualitate
Tânăr acuzat de braconaj piscicol

Un tânăr de 21 de ani, din Cârna, a fost surprins în dimineața zilei de 8 octombrie, într-un bazin piscicol, cu patru plase de pescuit comercial, în lungime de 300 metri, amplasate de-a lungul bazinului, cu scopul de a sustrage pește. Cel în cauză s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj piscicol, iar uneltele de pescuit și barca pneumatică pe care o folosea au fost confiscate de polițiști.

Miercuri, 9 octombrie, poliţişti din cadrul Postului de Politie Cârna au descoperit, într-un bazin piscicol, patru plase de pescuit comercial, în lungime de 300 m, amplasate de-a lungul bazinului, cu scopul de a sustrage pește. Uneltele de pescuit au fost scoase din apă, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că acestea ar fi fost amplasate în bazinul piscicol de un tânăr de 21 de ani, din Cârna, în dimineața zilei de 8 octombrie, folosind o ambarcațiune pneumatică, lăsată de tânăr la faţa locului. Atât uneltele de pescuit cât și ambarcațiunea pneumatică au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj piscicol.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.