Actualitate
Spărgători de locuințe reținuți de poliţişti

Poliţiştii doljeni au descoperit în casa unor bărbaţi, de 41, respectiv 24 de ani, din comuna Mătăsari, mai multe bunuri ( bijuterii din aur şi argint, ceasuri de mână, obiecte de îmbrăcăminte şi sume de bani), susceptibile a proveni din săvârşirea unor infracţiuni de furt din locuinţă. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentaţi unităţii de parchet, cu propunere de arestare preventivă. 

Poliţiştii au stabilit faptul că, în perioada 21 - 24 decembrie 2019, cei doi bărbaţi ar fi pătruns prin efracţie în două apartamente, din Craiova, cartierul Craioviţa Nouă, de unde ar fi sustras sume de bani şi bijuterii din aur, valoarea totală a prejudiciului fiind estimată la suma de 85.000 de lei.

O parte din prejudiciu a fost recuperat, iar în urma probatoriului administrat în cauză, faţă de cei doi s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul acestei zile, aceştia să fie prezentaţi unităţii de parchet, cu propunere de arestare preventivă.

La activităţi au participat poliţişti din cadrul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Craiova, Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, dar şi poliţişti gorjeni.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.