Actualitate
Situația testelor la Spitalul de Boli Infecțioase 'Victor Babeș'

178 de teste pentru coronavirus au fost efectuate până în prezent în Dolj, 153 sunt în lucru , iar chituri si teste disponibile sunt pentru încă 453 de testări, a precizant managerul Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș, din Craiova. 

"Până la ora 17:00, am efectuat un număr de 178 de teste. Direcția Sanitară Publică a efectuat teste la toți carantinații, conform ordinului ministrului. În acest moment, mai avem în lucru 153 de teste și dispunem de încă 453 de chituri pentru a putea efectua testări. Probele vin de la DSP, de la persoanele carantinate.

Situația pacienților internați la Spitalul de Boli Infecțioase este favorabilă, este o evoluție foarte bună, nu avem nici o problemă, sunt toți pe secție și nu este nimeni la terapie intensivă", a declarat Adina Turcu, managerul spitalului Victor Babeș. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.