Actualitate
Se lansează proiectul InstaCraiova Ediția a II - a

Asociația April Hub, alături de Comunitatea Instagramerilor din Craiova, vă invită miercuri, 29 martie 2017, la ora 11:00, la conferința de presă prilejuită de lansarea celei de-a doua ediții a proiectului InstaCraiova.

Conferința de presă va avea loc la sediul Teatrului pentru copii și tineret Colibri de pe Calea București, nr. 56. La conferință vor participa organizatorii proiectului, Andreea Melinescu și Ciprian Vlădulescu, membrii ai comunității Instagram Craiova și managerul Teatrului Colibri, Adriana Teodorescu. InstaCraiova este un proiect fotografic, prin care sunt promovate viața de zi cu zi din Craiova, precum și obiectivele turistice din oraș și din jurul acestuia, prin fotografii, realizate fie de profesioniști, fie de amatori, fotografii urcate ulterior pe platforma Instagram.

Promovarea artelor vizuale – fotografia, a comunității Instagramerilor, precum și realizarea unui conținut creativ calitativ în mediul online sunt câteva dintre obiectivele proiectului.

Proiectul se va finaliza în luna mai cu o expoziție fotografică la Teatrul Colibri și cu diverse activități ale comunității Instagram.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.