Actualitate
Se închid străzi cu ocazia meciului FCU - Dinamo

Primăria Municipiului Craiova anunţă că,în ziua de 26.07.2021, pentru desfăşurarea partidei de fotbal dintre echipele FCU CRAIOVA 1948 şi FC DINAMOce va avea loc pestadionul „Ion Oblemenco” din municipiul Craiova, în intervalul orar 20:00 – 24:00 se va restricţiona circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

  • bld. Ilie Balaci, tronsonul cuprins între intersecţia cu bld. 1 Mai şi str. Gheorghe Bibescu, până la intersecţia cu str. Râului.
    • str. Ecaterina Teodoroiu, de la intersecţia cu str. Bucovăţ, până la intersecţia cu str. Câmpia Islaz;
    • str. Bucovăţ, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Elena Teodorini şi intersecţia cu str. Câmpia Islaz;

 

De asemenea, în ziua de 26.07.2021, în intervalul orar 23.00-24.00,circulaţia rutieră va fi restricţionată șipe următoarele sectoare de drum:

 

  • bld. Ştirbei Vodă, de la intersecţia cu str. Calea Unirii până la intersecţia cu bld. 1 Mai, sensul de mers către str. Râului;
  • str. Gheorghe Bibescu, de la intersecţia cu str. Madona Dudu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă;
  • str. Câmpia Islaz, de la intersecţia cu str. Gheorghe Bibescu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă.

 

Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru mijloacele de transport în comun, pentru autovehiculele care deţin permis acces eliberat de FCU Craiova 1948, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, precum şi pentru autovehiculele televiziunilor care vor transmite evenimentul.

 

 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.