Actualitate
Scandalagii din Unirea, arestați pentru 30 de zile

În noaptea de 22 spre 23 iunie, un bărbat de 57 de ani, din Unirea, a decedat după ce între două grupuri de câte patru persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 57 de ani, toţi din localitate, a izbucnit un conflict. Șase bărbați au fost arestați pentru o perioadă de 30 de zile. 

În cursul zilei de  23 iunie, 5 bărbați cu vârste cuprinse între 22 si 49 de ani, toți din Unirea, au fost reținuți pentru 24 de ore, aceștia fiind bănuiți ca ar fi participat la altercația din noaptea de 22 iunie. În cursul zilei de ieri, faţă de cei 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 și 49 de ani, Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

De asemenea, în baza unui mandat de aducere emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, în faţa instanţei de judecată a mai fost prezentat cu propunere de arestare preventivă un tânăr de 25 de ani, care ar fi participat la altercaţie.

Instanţa de judecată a emis şi faţă de această persoană un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind pus în aplicare de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj.

Astfel, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj au fost introduşi 6 bărbaţi, cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de încăierare din care a rezultat decesul unei persoane.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.