Actualitate
Scandal seara trecută în Craiova. Conflict între două familii pe strada Râului

In seara zilei de 8 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Râului are loc un scandal între mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secțiilor 1, 2 și  6, două echipaje din cadrul GJMB Craiova și o echipă operativă din cadrul Secției 6 Poliție.

 

Din primele verificări, polițiștii au constatat că între membrii a două familii din localitate ar fi izbucnit un scandal, în urma căruia, un bărbat  de 34 de ani s-a prezentat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, prezentând 2 plagi produse cu un obiect tăietor-intepător.

 

De asemenea, în urma conflictului, unui autoturism, care se afla parcat pe strada respectivă i-ar fi fost provocate distrugeri.

Persoanele implicate în acest conflict au fost identificate de polițiști și conduse la sediu pentru audieri.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire și alte violente, distrugere  și violare de domiciliu, cercetările fiind continuate,urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.