Actualitate
Scandal pe o stradă din Băilești. Două persoane au fost reținute

Oamenii legii au reținut un bărbat de 32 de ani și o femeie de 56 de ani, ambii din Băilești, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cei doi ar fi fost implicați într-un scandal izbucnit pe o stradă din Băilești, fiind acuzați că ar fi agresat un tânăr de 28 de ani și o femeie de 33 de ani, ambii din Băilești, folosind obiecte contondente.

Femeia de 33 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne însă internată.

Având în vedere probatoriul administrat de polițiști, bărbatul de 32 de ani și femeia de 56 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând ca în cursul acestei zile, să fie prezentați unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.