Actualitate
Scandal în plină stradă, la Podari. 15 persoane au ajuns la spital

Echipajele medicale SMURD și SAJ au fost solicitate să intervină seara trecută pentru acordarea primului ajutor medical unor persoane din localitatea Podari, satul Livezi, care s-au bătut în stradă. În urma acordării primului ajutor medical au fost transportate la spital 15 victime, toate conștiente și cooperante.

Duminică, 30 august, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bucovăt au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza comunei Podari a avut loc o altercație între mai multe persoane.
 La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de politie, un echipaj de jandarmi, o grupă de luptători din cadrul S.A.S Dolj care au stabilit faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice a izbucnit un conflict între membrii a două familii, fiind implicate mai multe persoane, în timpul căruia s-au folosit obiecte contondente.
În urma conflitului, 15 persoane au fost transportate la spital, fiind conștiente și cooperante.
De asemenea, în timpul altercației,  au fost provocate distrugeri, fiind  sparte geamurile a unor locuințe și autoturisme ale persoanelor implicate. 
La fața locului au intervenit un echipaj de prim ajutor, 1 echipaj de terapie intensiva și o autospeciala de transport personal și victime multiple din cadrul ISU Dolj și 2 ambulanțe SAJ Dolj.
În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe,  distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările se continuă în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, identificării tuturor participanților și luării măsurilor legale.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.