Actualitate
Sancțiuni în valoare de 3. 700 de lei aplicate de jandarmi

În acest sfârșit de săptămână, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au executat misiuni de asigurare și menținere a ordinii publice, în zonele de competență.

Jandarmii au constatat, în ultimele 48 de ore, fapte contrare legii, ce se încadrează în regimul contravențional, fiind aplicate un număr de 15 amenzi, în valoarea totală de 3.700 de lei.

     În data de 04.07 a.c., au fost aplicate un număr de 11 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2600 de lei, iar în data de 05.07. a.c., au fost aplicate un număr de 4 sancțiuni, în valoare  totală de 1100 lei.

     Încadrarea juridică a acestora este Legea 61/1991 privind încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și Ordonanța de urgență nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

     În perioada următoare, misiunile jandarmilor au în vedere, în principal, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială, precum și depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit acest gen de fapte.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.