Actualitate
Sancțiuni de peste 11.000 de lei aplicate șoferilor care utilizează mobilul la volan

Polițiștii rutieri craioveni au organizat luni, 11 octombrie, o acțiune pentru a preveni producerea de accidente rutiere care sunt cauzate de persoanele care utilizează telefonul mobil în timpul condusului. Cei care sunt prinși butonând telefonul în timp ce conduc vor primi o amendă cuprinsă între 870 și 1160 de lei, dar și 6-8 puncte de penalizare.  De, asemenea, polițiștiștii i-au informat pe șoferi despre riscurile la care se supun, iar acolo unde a fost cazul au fost aplicate și pedepse.

„Luni, 14 octombrie, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea producerii de accidente rutiere cauzate de persoanele care utilizează telefonul mobil în timpul condusului, dar şi pentru conştientizarea conducătorilor auto şi a pasagerilor cu privire la importanţa portului centurii de siguranţă. În urma abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 63 de sancţiuni contravenţionale, 11 dintre acestea fiind aplicate pentru folosirea telefonului mobil în timpul condusului. Valoarea sancţiunilor aplicate de poliţişti este de peste 11.000 de lei. De asemenea, ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.