Actualitate
Salubritatea a câștigat marele premiul pentru proiectul “Protejăm natura.Colectăm selectiv”

SC Salubritate Craiova SRL a câștigat marele premiu la categoria Companii în cadrul concursului național Premiile pentru un Mediu Curat, organizat de Organizația ECOTIC, pentru prima ediție a proiectului "Protejăm natura. Colectăm selectiv", desfășurată în această primăvară în peste 20 de unități de învățământ din municipiul Craiova.

Juriul a fost format din Lucian Pătrașcu- Ministerul Mediului; Alexandra Bălănică- Infocons, Claudia Stroe - Eleven Design și Nicoleta Talpes- Image Factory. “Le mulțumim organizatorilor acestui concurs și partenerilor noștri, fără de care implementarea proiectului nu ar fi fost posibilă: Eco-Rom Ambalaje, care ne-a susținut atât material cât și cu sfaturi organizatorice, Primaria Municipiului Craiova, RAADPFL Craiova, Agenția pentru Protecția Mediului Dolj, Inspectoratul Școlar Județean Dolj dar mai ales școlile și grădinițele care s-au implicat activ și au făcut ca acest proiect să fie unul de succes”, se arată într-un comunicat al SC Salubritate Craiova.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.